media

Alles wat u wilt weten over Geborsteld aluminium

  • Sep 16, 2015
  • Category: Business
  • Comments: 0
  • Museumkwaliteit prints
  • 3 mm dik geborsteld aluminium, dus lekker stevig!
  • Geborsteld (als RVS) effect, mooi met felle kleuren
  • Keuze uit twee ophangsystemen
  • Vergeleken met Canvas/Glicee een wat duurder product

Geborsteld aluminium: het materiaal

Geborsteld aluminium is een plaatmateriaal dat ook wel Dibond wordt genoemd. Dit bestaat uit drie delen en is 3 millimeter dik. Een harde binnen-kern en een dunne voor- en achterzijde. De voorzijde heeft een dunne toplaag van aluminium met een geborsteld effect waardoor de foto op een mooie, moderne manier tot zijn recht komt. U hangt de plaat op aan het gekozen ophangsysteem dat zich op de achterzijde bevindt.
Onze aluminiumplaten zijn volledig getest op duurzaamheid. De platen trekken niet krom en uw foto wordt perfect van kleur en met garantie geprint. Toch raden wij aan voor grote formaten een stevig alu-profiel (verstek) te kiezen.
Wij bieden u als enige in Nederland 5 jaar garantie op de aluminium plaat en op het printwerk. Ook voor advies in de keuze van het geschikte formaat en het ophangsysteem van uw print bent u bij ons aan het juiste adres.
Met een print van aluminium  haalt u echt een bijzondere wanddecoratie in huis. Prints van topkwaliteit, dat verzekeren wij u.

Prints van topklasse!

Onze expertise op het gebied van prints op geborsteld aluminium is groot en ligt mijlenver voor op het aanbod van andere aanbieders. Alles, van het materiaal tot aan de inkt tot aan de kleur, is bij ons zo afgestemd dat wij u de beste geborstelde aluminiumprints van Nederland kunnen aanbieden. Wij werken daarom ook alleen met de meest hoogwaardige printers die er bestaan voor printen op geborsteld aluminium. Hierdoor verzekeren wij uw prints van topkwaliteit.
Het effect van een afbeelding op geborsteld aluminium is speciaal te noemen, omdat het op een licht glimmende en ruwe ondergrond wordt geprint. Kleuren krijgen daarom een soort metallic effect. Omdat de ondergrond licht grijs is (aluminium is grijs van zichzelf) zullen de delen die bij een normale print op een witte ondergrond, de grijze kleur hebben van de aluminium ondergrond. Dit is een spectaculair effect!

Onze printtechniek: ion-printing en Aluminium Print Optimalisation®

Wij printen alleen op ion-printers, dit zijn speciale printers gericht op printen op geborsteld aluminium. Deze printers zorgen ervoor dat in één keer veel minuscuul kleine inktdruppeltjes per vierkante centimeter op de aluminiumplaat kunnen worden gespoten. Wij gebruiken hiervoor speciale UV-bestendige inkt. Bij ons kunt u dus rekenen op kleurechte prints met optimale hechting, die 100% getest zijn op duurzaamheid. Daarnaast printen wij met Aluminium Print Optimalisation®. Met Aluminium Print Optimalisation® wordt het plaatmateriaal en de printtechniek zeer precies op elkaar afgestemd en worden uw prints niet vlekkerig of zwak geprint. Met een print van allehollandsemeesters.nl haalt u dus een prachtig, uniek duurzaam product in huis, die natuurgetrouw van kleur is!

Onze ophangsystemen

U kunt bij ons kiezen uit diverse ophangsystemen, die geschikt zijn voor elke print. Onze ophangsystemen bieden de juiste stevigheid, zijn voor elk formaat bruikbaar en zijn makkelijk en snel te bevestigen. U kunt kiezen uit een (goedkoop) eenvoudig ophangsysteem en een stevig alu-profiel (verstek) systeem. Deze laatste zorgt voor extra stevigheid bij grote formaten en een zwevend effect ten opzichte van de muur waar deze aan is bevestigd.