Portret jonkvrouw

€ 99.00
Ex Tax: € 81.82
Product Code: POLMDF10386
Availability: In Stock
Available Options
Belangrijk om te weten:
Het is aan te bevelen om bij de grootste formaten Plexiglas of Geborsteld aluminium een verstek Alu-profiel te kiezen. Dit voorkomt werking (kromtrekken) van het product onder bepaalde omstandigheden.

Schilderij Portret jonkvrouw uit de collectie van het Mauritshuis

Deze Prachtige reproductie is gemaakt met hoge kwaliteit inkt waardoor het een extra mooi schilderij is. Kleurecht en vuil afstotend. Past in ieder interieur, omdat het een tijdloze afbeelding is. Direct klaar om op te hangen. Dit schilderij is een bekend thema en is regelmatig te zien in TV programma's. TIP: inteurdesigners gebruiken dit thema veel: bloemen op een zwarte achtergrond.

Materiaal: canvas, geborsteld aluminium, acrylglas (plexiglas), gehard glas of hout

  • Afmeting (breedte x hoogte): van 90 x 60 cm t/m 180 x 120 cm
  • Materiaal: hoogwaardig canvasdoek, geborsteld aluminium, gehard glas, acrylglas of houten plaat
  • Afwerking: vuilafstotende laag en kleurvaste coating
  • Gebruik: binnen op te hangen in droge ruimtes
  • Ophangen: direct klaar om op te hangen en wordt met een  ophangsysteem naar keuze geleverd
  • Voor meer gedetailleerde informatie over de materialen, klik hier


Garantie

Op dit schilderij heeft u 5 jaar garantie op kleurechtheid en materiaal.

Verpakking en bezorging

Dit schilderij wordt goed verpakt bij u aangeleverd door een geselecteerde koerier. De koerier maakt met u een bezorgafspraak op de door u gewenste dag. Kleine formaten worden als postpakket verstuurd. Voor grote formaten geldt een levertijd van 3 werkdagen..

Over de leverancier
Maison de France Den Haag B.V. levert al ruim 15 jaar schilderijen in vele genres aan particulieren en bedrijven. Wij doen dat direct vanuit ons depot naar de afnemer. Hierdoor zijn we altijd de voordeligste aanbieder van schilderijen. Wij verkopen een zeer veelzijdig assortiment schilderijen van uiteenlopende materialen zoals canvasdoeken, olieverfschilderijen, metaalschilderijen, glasschilderijen en fotokunst. Maison de France stelt de klanttevredenheid centraal: altijd volledige garantie, recht op retour en de laagste prijs garantie.